News Flash:

Carne de porc, prajita cu cascaval

8 Aprilie 2011
2329 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne de porc prajita cu cascaval
Ingrediente: 500-700 g carne de porc (file sau cotlet), 2 oua, 100 g cascaval ras (parmezan este cel mai bun), 100 g pesmet, sare, piper, ulei Mod de preparare: Carnea de porc, taie în bucati de aproximativ 1 cm grosime. Bateti ouale cu sare si piper. Se amesteca cascavalul ras si pesmet. Se da carnea prin ou.... ...dupa, prin amestecul de cascaval. Se prajeste în ulei pe ambele parti pâna se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salvie cascaval cotlet visine sarmale pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4554 viz    0 com
4723 viz    0 com
1344 viz    0 com
1554 viz    0 com
2551 viz    0 com
1722 viz    0 com
1730 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014276 (s)