News Flash:

Carne de porc, prajita cu cascaval

8 Aprilie 2011
2271 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Carne de porc prajita cu cascaval
Ingrediente: 500-700 g carne de porc (file sau cotlet), 2 oua, 100 g cascaval ras (parmezan este cel mai bun), 100 g pesmet, sare, piper, ulei Mod de preparare: Carnea de porc, taie în bucati de aproximativ 1 cm grosime. Bateti ouale cu sare si piper. Se amesteca cascavalul ras si pesmet. Se da carnea prin ou.... ...dupa, prin amestecul de cascaval. Se prajeste în ulei pe ambele parti pâna se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salvie cascaval cotlet visine sarmale pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4501 viz    0 com
4616 viz    0 com
1283 viz    0 com
1503 viz    0 com
2508 viz    0 com
1652 viz    0 com
1699 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020220 (s)