News Flash:

Carne de porc, prajita cu cascaval

8 Aprilie 2011
2489 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne de porc prajita cu cascaval
Ingrediente: 500-700 g carne de porc (file sau cotlet), 2 oua, 100 g cascaval ras (parmezan este cel mai bun), 100 g pesmet, sare, piper, ulei Mod de preparare: Carnea de porc, taie în bucati de aproximativ 1 cm grosime. Bateti ouale cu sare si piper. Se amesteca cascavalul ras si pesmet. Se da carnea prin ou.... ...dupa, prin amestecul de cascaval. Se prajeste în ulei pe ambele parti pâna se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salvie cascaval cotlet visine sarmale pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4727 viz    0 com
4959 viz    0 com
1483 viz    0 com
1656 viz    0 com
2694 viz    0 com
1929 viz    0 com
1841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013083 (s)