News Flash:

Carne de porc marinata in rosii, ceapa si rozmarin

9 Ianuarie 2013
1924 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg de carne de porc
1 kg rosii
300 g de ceapa
5 crengute de rozmarin
sare
piper

Mod de preparare:

Ceapa se taie julienne, rosiile in cuburi mici, iar carnea marunt. Se amesteca bine, iar apoi se incorporeaza rosiile. Iarasi se amesteca bine, dupa care se presara crengutele de rozmarin si se lasa intr-un loc racoros. Dupa 6-8 ore, se potriveste totul de piper si sare, se insira bucatile de carne pe betisoare de frigarui si se gatesc pe gratar.

sursa: say7
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ceapa sare piper loc racoros gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1386 viz    0 com
2024 viz    0 com
3443 viz    0 com
2032 viz    1 com
2695 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020386 (s)