News Flash:

Carne de porc la grill

30 Ianuarie 2015
2584 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 100 ml vin alb sec
cateva grame de busuioc proaspat tocat
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
4 buc. carne de porc
1 bucatica de ardei iute

Mod de preparare:

Gateste la foc mic ardeiul iute, vinul si busuiocul. Dupa 5 minute, timp in care amesteci din cand in cand, ia de pe foc vasul. Pune aproape toata compozitia intr-o punga, baga si carnea si agita ca sa se omogenizeze. Lasa apoi la temperatura camerei o jumatate de ora. Scoate carnea dupa aceea, presara piper si sare pe ea si pune-o pe grillul incins la 200 de grade Celsius, 3-4 minute pe fiecare parte.
Serveste friptura cu restul de compozitie facuta cu vin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura friptura porc marinata carne sos carne retete carne
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2544 viz    0 com
4723 viz    0 com
6158 viz    0 com
2949 viz    0 com
1686 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027485 (s)