News Flash:

Carne de porc la cuptor, cu ciuperci si sos

17 Februarie 2015
2114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cartofi rosii mici, taiati in patru
2 linguri unt
3-4 linguri lapte
1 lingurita sare kosher
1 lingura sos Worcestershire
1/2 ceapa feliata
3 cepe verzi, tocate marunt
2 linguri ulei de masline
2-3 catei de usturoi, zdrobiti
4 buc. carne de porc
cca 230 gr ciuperci, taiate in patru

Mod de preparare:

Fierbe cartofii, apoi scurge-i de apa, piseaza-i si amesteca-i cu unt, lapte si sare. Cat timp ii lasi la fiert, soteaza cepele, sosul si ciupercile vreo 10 minute (trebuie sa devina transparente). Pune-le dupa aceea peste cartofii pisati si lasa deoparte.
Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
Rumeneste carnea de porc la temperatura inalta, impreuna cu usturoiul. Cand e gata, pune cartofii intr-o tava gresata, deasupra carnea, acopera cu folie de aluminiu si baga in cuptor pentru 45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete carne retete porc retete cuptor friptura cuptor friptura porc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018334 (s)