News Flash:

Carne de porc cu sos de prune

21 Martie 2013
4171 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g carne porc
2 morcovi
2 linguri ulei
1 lingurita ghimbir ras
2-3 linguri sos de prune
1 catel usturoi
1 ceapa verde
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:


Curata morcovii si taie-i felii subtiri. Apoi curata si usturoiul si taie-l cat mai marunt. Caleste carnea intr-o tigaie cu putin ulei, cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoate-o si lasa-o la caldura. Amesteca morcovii, usturoiul si ghimbirul si acopera amestecul cu putina apa, adauga sare si piper. Dupa aceea, adauga si sosul de prune si pune-le sa fiarba la foc mic. Intre timp, curata ceapa verde si taie-o inele. Toarna peste carnea de porc sosul obtinut si presara deasupra ei inele de ceapa verde.
Friptura frageda in sos de prune se serveste calda, cu cartofi copti, sparanghel si decorata cu frunze de patrunjel.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne porc morcovi ulei ghimbir ras catel usturoi ceapa verde piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014367 (s)