News Flash:

Carne de porc cu rosii

7 Mai 2014
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 felie de ceafa de porc sau cotlet
50 g branza (cas, cascaval)
1 ceapa mica
1 rosie mica
putin patrunjel verde
2 linguri maioneza (sau 1 lingura ulei si una de apa)
1 catel usturoi
sare
piper
putin ulei

Mod de preparare:

Spalam carnea bine si apoi o stergem cu un servet. Batem feliile de carne ca pentru snitel si apoi le asezam in tava unsa cu ulei. Presaram desupra sare si piper. Ceapa o curatam si o taiem felii subtiri, rosiile le taiem felii de 5-7mm, usturoiul il tocam marunt iar patrunjelul il taiem nu foarte marunt.
Pe fiecare felie de carne punem ceapa taiata, apoi o lingura de maioneza, 2-3 felii de rosii, usturoi si putin patrunjel verde, iar maioneza si apoi radem branza in strat gros.
Coacem 30-35 de minute la 180gC fara folie. Lasam sa stea 10 minute si apoi servim. Poate fi servita cu piure de cartofi.

Carne de porc cu rosii recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne carne cuptor feluri principale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2385 viz    0 com
1537 viz    0 com
2039 viz    0 com
1257 viz    0 com
1247 viz    0 com
2160 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014441 (s)