News Flash:

Carne de porc cu paste conchiglie

17 Iunie 2011
3141 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne de porc cu paste conchiglie
Ingrediente: 500 g carne de porc 400 g paste conchiglie 2 buc ceapa uscata 1 morcov o lingura pasta de ardei o lingura bulion 3-4 catei de usturoi 100 g unt sare piper vegeta ulei Mod de preparare: Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin. Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razatorea mica si gogosarul taiat cubulete. Se lasa la calit 5 minute la foc mic. Se adauga lingura de pasta de ardei si carnea taiata cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic sa fiarba sub capac. Carnea lasa intodeauna apa si se fierbe pana scada sucul de tot. Daca mai este nevoie si carnea nu e fiarta suficient, se adauga apa din cand in cand. Cand carnea a fiert si sucul a scazut, se adauga lingura de bulion desfacuta in putina apa. Se lasa la fiert inca 10 minute la foc mic . Pastele se fierb conform instructiunilor de pe punga, in apa cu sare si o lingura de ulei. Cand sunt fierte, se mai lasa in apa in care au fiert inca 5 minute, apoi se scurg. Se spala pastele cu apa bine si se lasa la scurs. Intr-o cratita se topeste untul si se pun pastele scurse. Se adauga putina vegeta si se amesteca usor. Pastele se servesc alaturi de carnea de porc cu sos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1017 viz    0 com
1259 viz    0 com
1153 viz    0 com
961 viz    0 com
997 viz    0 com
941 viz    0 com
1347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013316 (s)