News Flash:

Carne de porc cu ghimbir si sos de soia

17 Ianuarie 2014
7537 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lg ulei
300 g carne de porc taiata fasii subtiri
Se pune ½ cutie bere
3 catei usturoi presati in carne
1 lg sos de soia

Pregatirea legumelor:
1 ceapa mare
1 lg ulei
1 morcov
1 lg sos de soia
1 ardei rosu (pentru a da si mai multa culoare recomand si unul verde daca aveti)
3 cm ghimbir ras, se pune treptat

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute. La sfarsit se adauga 1 lingura de sos de soia. Se cauta sa se prepare astfel incat sa ramana putin sos la sfarsit (daca este nevoie mai completam cu bere sau apa).

Legumele se taie felii subtiri, se calesc in ulei amestecand mereu la foc rapid timp de 5 minute (aceasta metoda este cunoscuta sub numele de stir fry). Ghimbirul dat prin razatoarea mica se pune spre sfarsit, astfel incat sa mai fiarba impreuna 2-3 minute.

Cand carnea este gata, se pun impreuna la cuptor intr-un vas incins in prealabil (de preferat este un vas metalic gros, sa sfaraie cand se adauga sosul) in ordinea: carne, legume, sos, timp de 5 minute.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1836 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019236 (s)