News Flash:

Carne de porc cu cus-cus

6 Martie 2012
3695 Vizualizari | 0 Comentarii
Porc cu cus cus
Ingrediente:

250 g cus-cus
700 g carne de porc (pulpa)
1 ceapa
1 varf de cutit praf chili
1 lingurita boia dulce
piper
sare
ulei
   
Mod de preparare:

Carnea o spalam si o taiem cubulete mai mari. Ceapa o curatam, o tocam marunt si o prajim putin in ulei. Adaugam carnea si lasam sa se faca pana scade zeama lasata de carne. Cand incepe sa se rumeneasca putin adaugam boiaua dulce si amestecam.

Completam cu apa cam cu 2 degete deasupra carnii si lasam sa fiarba la foc mic cu capac. Cand carnea este fiarta condimentam cu sare si piper si adaugam cus cus-ul. Mai punem 200 ml apa. Atentie, trebuie sa amestecati destul de des deoarece cus cus-ul se umfla foarte repede si se poate prinde de fundul oalei. Daca e cazul mai adaugati apa. Cand cus cus-ul este fiert opriti focul si lasati sa stea acoperit inca 10 minute. La sfarsit adaugam putin praf de chili.
Porc cu cus-cus pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cus-cus ceapa praf chili boia dulce piper sare ulei ceapa foc mic capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019499 (s)