News Flash:

Carne de porc chinezeasca

8 Aprilie 2011
2319 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne de porc chinezeasca
Ingrediente: 350 g carne de porc, zahar 5g, 1 lingurita ghimbir, 100g morcov, conserve de ananas 200 g, 15 g amidon de cartofi, sos de soia 50 ml, 40 ml ulei de floarea soarelui, 1 ardei gras portocaliu Mod de preparare: Carnea de porc se taie felii de aproximativ 1,5 cm. Fiecare felie se mai taie în lungime în felii groase de 1,5 cm. Separat, amesteca sosul de soia, amidon, ghimbir si un pic de zahar. Din ardei se elimena semintele si se taie felii. Într-o tigaie încinsa turnam un pic de ulei punem ardeiul si mini-morcovii la prajit. Prajim legumele la foc mare timp de 3-4 minute. Adaugam feliile de ananas la legume, se amesteca si se ia de pe foc. Carnea de porc se prajeste în tigaie la foc mare împreuna cu sosul pâna se rumeneste. În general, prajitul nu trebuie sa depaseasca mai mult de 10 minute. Când carnea de porc este gata, adaugati legumele, se amesteca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

citrice turta ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012662 (s)