News Flash:

Carne de iepure la cuptor, cu vin si legume - O reteta pentru incepatori - Iti vei surprinde placut familia!

6 Martie 2017
2863 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpele si jumatate de spate de la un iepure (1,8 kg intreg)
1 lingurita oregano
sare
piper
3 morcovi
10 catei usturoi
1 cescuta vin roze
1 cana apa
4 cartofi potriviti
100 ml suc rosii

Mod de preparare:
 
Carne de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano.
Intr-o tava unsa cu ulei, am pus carnea, morcovul taiat rondele, cateii de usturoi, vinul si apa, apoi am dat la cuptor pentru cca 1 ora. Am adaugat apoi cartofii taiati cuburi si am mai lasat ca 30 minute. In aceasta perioada am intors carnea de cateva ori, si am completat cu apa de cate ori a fost cazul. Cu jumatate de ora inainte de final, am pus sucul de rosii.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iepure cuptor friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020312 (s)