News Flash:

Carne de gasca cu glazura de miere

22 Noiembrie 2013
3055 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
5.5 kg carne de  gasca
Pentru marinata:
3 linguri miere
1 lingurita cimbru proaspat tocat
1 lingurita coriandru proaspat tocat
4 linguri sos soia light
3 catei usturoi
1 lingurita ghimbir proaspat razuit
1 lingurita condiment 5 arome
1 lingurita coriandru macinat
jumatate de lingurita scortisoara
Mod de preparare: 
Gasca se spala si se usuca bine cu servete de bucatarie. Se asaza intr-o tava non-metalica. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se unge gasca cu ele. Se acopera si se lasa la frigider peste noapte. Cuptorul se preincalzeste la 220ºC. Se scoate gasca din marinata. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 200ºC. Se coace aproximativ 15 minute/450 g. In ultimele 10 minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca.
sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014321 (s)