News Flash:

Carne de fazan cu legume si cus-cus

8 Octombrie 2012
2290 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpa de fazan
piept de fazan
paste cus-cus
ceapa
ardei capia
ardei gras verde
rosii
piper
sare

Mod de preparare:

Prima data se calesc ardeii taiati bastonase si ceapa taiata julien. Cand s-au inmuiat se pune in tigaie carne si se toana apa cat sa o acopere. Dupa o ora se adauga rosiile tocate. Se lasa la fiert cam o jumatate de ora, la foc mic. Se poate servi cu paste cus-cus.

Reteta fazan cu legume si cus-cus ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete culinare paste cus-cus ceapa ardei capia rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019527 (s)