News Flash:

Carne de curcan cu smantana si ciuperci

21 Noiembrie 2013
3489 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne alba de curcan
300 ml smantana
50 g unt
50 ml ulei de masline
250 g ciuperci proaspete
sare

Mod de preparare:

Curcanul se spala, se taie bucati, se sareaza si se unge cu ulei, apoi se baga la cuptor 30 minute. Intre timp,  ciupercile se calesc in unt, se adauga smantana si se lasa sa dea cateva clocote. Se mixeaza totul cu un blender de mana pana la obtinerea unei consistente fine. Se pune sosul peste carne cand aceasta e facuta si se mai tine la cuptor 10-15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014146 (s)