News Flash:

Carne de curcan cu coniac la cuptor

20 Februarie 2013
6149 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 curcan
200 ml vin alb
un pahar mic ulei
un pahar coniac
piper
sare
boia dulce
200 ml apa

Mod de preparare:


Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se condimenteaza cu piper. Se aranjeaza pe o tava, se unge cu ulei, se toarna vinul si apa si se acopera tava cu folie de aluminiu. Se tine o ora cu folie dupa care se scoate, se mai unge cu sosul din tava. Curcanul se tine la cuptor atatea ore, cate kg are. Daca are 2 kg, il tineti 2 ore la cuptor. Se scoate din 15 in 15 min si se unge cu sosul din tava. La sfarsit se toarna paharelul cu coniac si se mai lasa 5 minute.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

curcan vin alb ulei coniac piper sare boia dulce apa tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3122 viz    0 com
2644 viz    0 com
3493 viz    0 com
4215 viz    0 com
3248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023171 (s)