News Flash:

Carne cu sos dulce-acrisor

1 August 2012
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g fasii din carne de porc
130 g sos dulce-acrisor (din comert)
1 lingurita ulei vegetal
¼ ananas taiat cubulete
100 g taitei chinezesti
1 ardei rosu taiat fasii
1 lingura coriandru

Mod de preparare:

Se rumeneste carne in ulei, se pune pe un platou, iar in tigaie se plaseaza ardeiul si ananasul. Dupa 2 minute se da focul la minim si se pune sosul dulce-acrisor. Dupa alte 5 minute se adauga coriandrul si se amesteca bine. Apoi se pregatesc taiteii potrivit instructiunilor de pe ambalaj, se pun in boluri, iar peste ei carnea gatita. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos dulce-acrisor ulei vegetal ananas taitei chinezesti ardei rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3767 viz    0 com
2216 viz    1 com
4958 viz    0 com
1667 viz    1 com
2584 viz    0 com
2142 viz    0 com
1643 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1909 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015893 (s)