News Flash:

Carne cu sos de stridii si pastai

5 Februarie 2012
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne cu sos de stridii si pastai
Ingrediente:

150 g carne de porc sau de vita

Pentru sosul de carne:

1 ou - batut usor
1 lingura koushoushu
3 linguri amidon de cartofi
1 lingura ulei
piper
sare

50-100 g pastai verzi - fierte
10 cm praz - partea alba
100 g ciuperci

Pentru sos 2:


1-1/2 lingura sos de soia
2 linguri supa
1 lingura koushoushu
1 lingura sos de stridii
1/2 lingura zahar
1 lingurita ketchup
1 lingura ghimbir
cateva boabe de piper negru zdrobite
1 lingura amidon de cartofi

Mod de preparare:


Prazul se taie in fasii potrivite, iar ingredientele pentru sos se amesteca bine intr-un vas. Carnea se amesteca cu sosul pentru carne si se lasa cateva minute la "marinat".
Intre timp se calesc ciupercile in 4 linguri de ulei incins. Dupa aceea se scot si se caleste carnea. Se scoate si aceasta si se adauga prazul, iar apoi pastaile, carnea, ciupercile si sosul 2 si se caleste amestecand pana ce sosul se leaga.
Carne cu sos de stridii si pastai pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

koushoushu ulei piper sare pastai verzi praz ciuperci supa zahar ketchup
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019081 (s)