News Flash:

Carne cu sos de smantana

8 Decembrie 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne cu sos de smantana
Ingrediente: o jumatate de pui 50 g unt 50 g branza topita 300 ml smantana 2 morcovi un pastarnac o telina mica o ceapa foaie de dafin cateva frunze de patrunjel piper sare Mod de preparare: Crnea de pui se spala si se pune la fiert. Dupa 8-10 minute de cand a dat in clocot se schimba apa, se pun legumele, si foaia de dafin si se potriveste de piper si sare. Dupa ce au fiert, se scot si legumele, si carnea din supa si se lasa la racit. Intre timp se topeste untul si se adauga radacinoasele date pe razatoare si o cescuta de supa. Dupa ce s-au omogenizat, se pune smantana, iar la final carnea fara oase. La final se condimenteaza, se adauga branza topita taiata cuburi si se mai lasa un minut pe foc. Ca decor se folosesc cateva frunze de patrunjel. Se poate servi cu mamaliga si castraveti murati. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

unt sampanie smantana morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1491 viz    0 com
1659 viz    0 com
1601 viz    0 com
2249 viz    0 com
1433 viz    0 com
2832 viz    0 com
1450 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019088 (s)