News Flash:

Carne cu mazare si cartofi

5 Decembrie 2011
1465 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne cu mazare si cartofi
Ingrediente: 600 g cartofi 4 bucati piept de pui 2 cesti mazare congelata sos de chilli dulce 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Mai intai se preincalzeste cuptorul 200 grade si se unge o tava incapatoare cu un pic de ulei de masline. Cartofii se curata, se spala, se taie felii groase si se pun in tava. Se adauga o lingura de ulei si se potriveste de sare, apoi se baga tava in cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Intre timp se amesteca uleiul ramas cu o cescuta de sos de chilli. Pieptul de pui se unge cu sosul obtinut, apoi se pune intr-o tava si se baga la cuptor pe un etaj inferior fata de tava in care sunt cartofii. Se lasa tavile impreuna in cuptor 10 minute. Cand a expirat timpul se scoate puiul, se acopera cu folie si se pune deoparte. Cartofii se mai lasa 10 minute la foc intens. Mazarea se baga la cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Cand totul este gata, se pune carnea in farfurie, se stropeste cu sosul de chilli care a mai ramas si se serveste cu mazare si cartofi. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi nuci pecan somon placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2918 viz    0 com
1485 viz    0 com
2231 viz    0 com
1046 viz    0 com
1343 viz    0 com
1700 viz    0 com
4593 viz    0 com
1061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019692 (s)