News Flash:

Carne cu galuste de parmezan

27 Aprilie 2012
3421 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne cu galuste de parmezan
Ingrediente:

1 kg carne de vita taiata cubulete
6 felii de bacon tocate
1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
500 g ciupercute taiate in jumatate
2 linguri faina
4 catei de usturoi intregi
500 ml supa de vita
1 lingurita cimbru
50 g unt
3 foi de dafin
50 g parmezan
300 g faina amestecata cu un plic praf de copt
185 g lapte

Mod de preparare:

Se prajesc un pic cubuletele de carne intr-o tigaie si se transfera apoi pe o farfurie. Se pune in aceeasi tigaie ceapa, baconul, ciupercile si cateii de usturoi la calit timp de 4 minute. Se adauga 2 linguri de faina si se amesteca. Se incorporeaza apoi supa, cimbru si foile de dafin si se da in clocot. Reducem focul la minim si adaugam carnea si mai lasam o ora si jumatate pe foc. Cu o lingura se transfera intr-un vas de iena. Incingem cuptorul la 200 grade. Se amesteca untul cu faina, adaugam parmezan si lapte si framantam. Din compozitia obtinuta se formeaza 20 de galuste care se pun desupra carnitei din vasul iena, pe care-l bagam la cuptor timp de 20 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bacon ceapa ciupercute faina usturoi cimbru unt parmezan lapte tigaie supa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019191 (s)