News Flash:

Carne cu cartofi condimentati

2 Mai 2012
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne cu cartofi condimentati
Ingrediente:

cca 400 g ceafa de porc
6 cartofi rosii potriviti
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 morcov mediu
1 ardei iute
1 lingurita busuioc
1 tija de praz
1 lingurita cimbru
1 lingurita oregano
1 lingurita delikat
1/2 lingurita fulgi de ardei
sucul de la 1 lamaie
ulei de masline
piper

1 lingura sos de soia
sare

Mod de preparare:

Legumele le-am curatat, spalat si taiat in bucati, felii, rondele, apoi le-am comdimentat cu busuioc, combru, oregano, fulgi de ardei si delikat. Am amestecat bine, apoi am pus ulei de masline si suc de lamaie si am dat la frigider ptr cca 3 ore. Carnea am portionat-o, am condimentat-o cu sare, piper si sos de soia, si am dat-o la frigider ptr cca 3 ore. Dupa perioada de marinare, am pus intr-o tava hartie de copt, apoi am adaugat legumele cu o parte din zeama in care au stat, si bucatile de carne. Am dat la cuptor ptr 1 ora jumatate, la foc potrivit.
Carne cu cartofi condimentati pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi rosii ardei rosu ardei verde morcov ardei iute busuioc cimbru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5050 viz    0 com
2118 viz    1 com
7314 viz    0 com
1879 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017645 (s)