News Flash:

Carne cancegerina - Cum o depistezi

15 Februarie 2016
1567 Vizualizari | 0 Comentarii
Atunci cand mergi la magazin sa cumperi carne, trebuie sa fii foarte atent la ingredientele inscrise pe eticheta. Inclusiv la scrisul minuscul, care ascunde de cele mai multe ori informatii esentiale.

Indiferent ca optezi pentru carnati, salam sau alte mezeluri, fereste-te in special de produsele a caror eticheta este marcata cu MSM. Acest lucru inseamna carne procesata mecanic. Aceasta procesare se face cu o masina de tocat care marunteste si oasele. In oase se gasesc cele mai mari depozite de antibiotice, hormoni, metale grele si alte otravuri pe care animalul le-a consumat pe parcursul vietii.

Evita si produsele ce contin emulgator de nitrit. Acesta fiind insemnat sub denumirea de E249, E250, E251 si E252. Acestia sunt daunatori intrucat aminoacizii din carne produc un compus cancerigen numit nitrosamina, potrivit realitatea.net.

Carnatii, crenvurstii, salamul si pateul contin polifosfati marcati cu E451, E452, E453. Acesti polifosfati sunt toxici si pot duce la mutatii genetice.

Fii foarte atent si evita consumul produselor care contin E407, compus cancerigen ce duce la aparitia cancerului la colon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne cancerigena hormoni carne aditivi carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019727 (s)