News Flash:

Carnati taranesti

16 Decembrie 2011
1844 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnati taranesti
Ingrediente: 300 g slanina 1 kg carne tocata intestine subtiri 3 g usturoi cimbru piper sare Mod de preparare: Carnea de porc de porc se sareaza si se lasa la rece pana a doua zi. Atunci se adauga slanina taiata bucatele, fara soric, usturoiul si piperul. Dupa ce se amesteca foarte bine se umplu intestinele, curatate si spalate bine in prealabil. Cine doreste, ii poate pun la afumat pentru 2 zile dupa aproximativ 24 de ore. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stevie carne tocata porumb congelat usturoi patrunjel tocat piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1259 viz    0 com
1271 viz    0 com
1104 viz    0 com
1944 viz    0 com
1473 viz    0 com
2222 viz    0 com
1139 viz    0 com
1592 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017716 (s)