News Flash:

Carnati taranesti

16 Decembrie 2011
1884 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnati taranesti
Ingrediente: 300 g slanina 1 kg carne tocata intestine subtiri 3 g usturoi cimbru piper sare Mod de preparare: Carnea de porc de porc se sareaza si se lasa la rece pana a doua zi. Atunci se adauga slanina taiata bucatele, fara soric, usturoiul si piperul. Dupa ce se amesteca foarte bine se umplu intestinele, curatate si spalate bine in prealabil. Cine doreste, ii poate pun la afumat pentru 2 zile dupa aproximativ 24 de ore. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stevie carne tocata porumb congelat usturoi patrunjel tocat piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1296 viz    0 com
1314 viz    0 com
1189 viz    0 com
2020 viz    0 com
1538 viz    0 com
2264 viz    0 com
1167 viz    0 com
1654 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024895 (s)