News Flash:

Carnati preparati in casa

4 Mai 2011
2504 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnati preparati in casa
Ingrediente: carne de porc de la gat pulpele din fata sare piper coriandru enibahar usturoi supa de carne mate de porc Mod de preparare: Se da carnea prin masina, se pune intr-un vas mare sau intr-un lighenas. Se adauga sare, piper, coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata de la un mujdei de usturoi. Aceasta se face astfel: se ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba, sau se face special, in acest scop, putina supa. Se piseaza o capatana de usturoi, se pune intr-un vas, impreuna cu supa fierbinte. Aceasta zeama strecurata se pune putin cate putin in carne, care se framanta cu mainile, ca un aluat. Se spala bine matele, se rad pe dos, se spala din nou bine si se lasa sa stea in apa rece. Se pregateste masina de tocat; se scot cutiul si sita, se pune tubul de umplut carnati, se trage matul, incretindu-l, adica strangandu-l tot pe tub. Se pune carne in masina. Cu mana stanga se tine matul de la capat. Se invarte manivela si carnatul incepe sa se umple. Dupa cativa centimetri nu este nevoie sa mai fie tinut. Se rasuceste, adica se intrerupe carnatul, si apoi se continua. Astfel se da carnatului lungimea dorita. Se face, de obicei, cam de 15 cm. Cand carnatii sunt gata, se pun afara, pe o bara de lemn, sa se zvante.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat coltunasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014334 (s)