News Flash:

Carnati prajiti pe pat de cartofi

5 Septembrie 2016
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 carnati
cativa cartofi
2 rosii
1 ceapa
2-3 ardei grasi rosii
2 catei de usturoi
putina sare
1 buchet de rozmarin
1 lingura de untura

Mod de preparare:

1. Spala, curata si taie felii cartofii.
2. Spala rosiile si ardeii, apoi taie-le marunt.
3. Toaca marunt ceapa.
4. Unge cu putina untura o tava de copt si pune in ea cartofii, rosiile, ardeii grasi.
5. Potriveste de sare, rozmarin. Adauga si usturoiul maruntit.
6. Pune carnaciorii peste legume, intepati din loc in loc cu o furculita.
7. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute, acoperita cu folie de aluminiu. Indeparteaz-o apoi si mai tine tava in cuptor vreo 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carnati prajiti carnati tava legume cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016834 (s)