News Flash:

Carnati prajiti - O reteta foarte aromata

22 Noiembrie 2016
3567 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnatii de porc proaspeti prajiti se prepara foarte simplu, ca sa nu plesneasca in timpul prajirii se cresteaza usor sau se inteapa cu varful unui cutit din loc in loc. Se incing 2-3 linguri de untura de porc preparata din topirea grasimii de porc sau prajirea suncii de porc, se adauga bucatile de carnat de casa taiat bucati la dimensiunea dorita, se intorc pe ambele parti si se inteapa cu varful cutitului pana cand carnatii sunt frumosi rumeniti, apoi se scot intr-o farfurie.

Salata de varza se face foarte simplu, varza murata se spala daca este prea acra sau prea sarata, se scurge de zeama si se toaca, apoi se condimenteaza dupa gust cu ulei, piper macinat sau boia de ardei iute. O reteta simpla de salata de varza este aici. Carnatii prajiti se servesc fierbinti sau reci cu salata de varza murata si zeama de varza, se mai pot servi si cu cartofi prajiti si branza alaturi, fiind o adevarata friptura.

Carnati de casa proaspeti prajiti, un preparat traditional pentru masa de Craciun indiferent daca este preparat la tigaie, pe gratar sau la cuptor. Este un deliciu culinar, un preparat din carne de porc delicioasa care merge oricand cu orice ocazie. Carnati proaspeti traditionali romanesti 100% naturali gatiti romaneste, o reteta de fripturi, un fel de mancare gustoasa numai la noi intalnita!
    
Reteta de carnati prajiti ne este oferita de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


carnati prajiti reteta carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020178 (s)