News Flash:

Carnati de porc cu paste

4 Noiembrie 2013
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

patrunjel proaspat tocat
350 g paste tagliatelle
1 lingurita zahar brun
3 linguri otet balsamic
1 catel usturoi
1 ceapa rosie
300 g ardei copti si decojiti
450 g carnati cu ierburi
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Prajeste carnatii pe un grill incins, timp de 15 minute pana cand se rumenesc. Intre timp pune pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Taie ardeii capia copti in fasii. Feliaza ceapa si caleste-o in 2 linguri de ulei timp de 5 minute. Adauga catelul de usturoi tocat si caleste inca 1 minut. Apoi adauga ardeii, 1 lingurita de zahar si 3 linguri de otet balsamic.

Ia carnatii de pe gratar si feliaza-i, apoi adauga-i in tigaia cu legume. Intre timp pastele s-au fiert. Scurge-le si adauga-le peste carnati si legume in tigaie. Amesteca bine si condimenteaza cu sare si piper, apoi pune si patrunjelul tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023114 (s)