News Flash:

Carnati de casa la gratar

9 Ianuarie 2018
478 Vizualizari | 0 Comentarii

O reteta de mancare rapida foarte des intalnita atat acasa cat si servita la Fast Food sunt carnatii la gratar sau grill, serviti cu mustar, cartofi prajiti, oua ochiuri, muraturi sau cu orice alta garnitura ne place.

Citeste si Reteta traditionala de carnati de casa. Salveaz-o, ca sa o ai de Craciun

Carnatii sunt cei mai simpli de preparat si nu lipsesc de la nici un gratar fie el si de pui, iar daca ai niste carnati de casa atunci gratarul este perfect.

Citeste si Cum pastrezi carnea de porc proaspata si sanatoasa, fara congelare, pana la vara? Iata metoda furata de la bunica

Cum facem carnati la gratar, cum procedam. Carnatii la temperatura camerei se portioneaza la dimensiunea dorita, se inteapa pe alocuri cu varful cutitului si se pun pe gratarul incins. Gratarul nu trebuie incins prea tare deoarece carnatii se vor arde la exterior iar mijlocul va ramane crud, dar nici focul prea incet deoarece carnatii se vor usca.

Citeste si Cum se prajesc corect carnatii de casa. Metoda folosita pana acum e gresita - Cum sa-i prajesti ca sa fie cat mai pofticiosi

Se frig intorcandu-i pe toate partile pana cand sunt dupa gustul fiecaruia mai mult sau mai putin rumeniti, ei trebuie sa fie frumos colorati si suculenti. Se servesc calzi cu ce ne place, dar sa nu uitam si de ceva rece, o bere sau un vin bun.

Citeste si Asa prepari cei mai buni carnati pentru Craciun. Reteta pe care o faceau bunicii nostri

Reteta de carnati la gratar ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014029 (s)