News Flash:

Carnati de casa, din carne de pui - Dupa aceasta reteta vei face cei mai deliciosi carnati

4 Ianuarie 2017
25318 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg piept de pui
4-5 metri mate de pui
550 gr slanina afumata
putina sare
putin piper negru macinat
6-7 catei de usturoi
2-3 frunze de dafin
foarte putina nucsoara

Mod de preparare:

1. Tine carnea in frigider pentru o noapte, apoi tai-o in bucatele foarte mici.
2. Marunteste si slanina.
3. Curata si zdrobeste usturoiul.
4. Amesteca slanina cu carnea de pui. Pune piperul, nucsoara, sarea, usturoiul si dafinul. Omogenizeaza.
5. Pregateste carnatii ca de obicei, folosind masina de tocat carne si forma speciala (atasata masinii).
6. Leaga cu ata capetele.
7. Inteapa din loc in loc carnatii cu o scobitoare, apoi pune-i la fiert.
Fierbe-i timp de 25 de minute, in apa cu 1 frunza de dafin si putin ienibahar.
8. Scoate carnatii, scurge-i de apa si prajeste-i in ulei incins, pana se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati pui carnati casa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014398 (s)