News Flash:

Carnati cu linte si morcov

4 Noiembrie 2013
842 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g linte fiarta (din conserva)
patrunjel proaspat tocat
250 ml bere neagra
150 g ciuperci feliate
1 lingurita miere
2 bucati pastarnac feliat pe lungime
150 g morcovi feliati subtire
1 ceapa tocata
8 carnati de porc
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Prajeste carnatii intr-o lingura de ulei incins, timp de cateva minute, pana cand se rumenesc. Scoate-i pe o farfurie. In aceeasi tigaie caleste ceapa, morcovii si pastarnacul, timp de 8 minute pana cand se rumenesc si se inmoaie. Adauga ciupercile si caleste-le timp de 2 minute.

Pune inapoi carnatii in tigaie si adauga mierea. Amesteca bine si toarna berea neagra. acopera totul cu un capac si lasa sa dea in clocot. Pune lintea scursa din conserva si lasa totul sa fiarba timp de 5 minute pana cand sosul devine usor lipicios. Condimenteaza cu sare si piper Presara patrunjelul tocat si serveste cu paine prajita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3873 viz    0 com
2133 viz    0 com
1763 viz    0 com
3423 viz    0 com
1948 viz    0 com
2365 viz    0 com
1181 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013776 (s)