News Flash:

Carnati cu cartofi taranesti

31 Decembrie 2013
1727 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
1 ceapa
50 ml ulei
3-4 felii cotlet afumat
1 fir carnat
sare
boia

Mod de preparare:

Se fierb initial carnea si carnatul pentru a iesi bine sarea din ele. Se scurg bine si se prajesc pe ambele parti in putin ulei. Cand s-au rumenit bine pe ambele parti se adauga foarte putina apa doar pentru a se inabusi putin si a nu iesi o friptura prea uscata. Intre timp se pun cartofii la fiert in coaja, iar ceapa se curata, se taie si se caleste in putin ulei. Cand e bine calita, se ia de pe foc si se adauga putina boia. Cand sunt fierti cartofii se curata, se taie cubulete si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca bine si se servesc alaturi de carnea prajita si carnat, cu salata de varza murata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2078 viz    0 com
12836 viz    1 com
1029 viz    0 com
1604 viz    0 com
1413 viz    0 com
1225 viz    0 com
1230 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011461 (s)