News Flash:

Carnat de porc facut din chisca

2 Martie 2012
2480 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnat de porc facut din chisca
Ingrediente:

mate de chisca
linte
morcov
ceapa
patrunjel
foi de dafin
suc de rosii
piper negru macinat
ulei
sare


Mod de preparare:

Taiem ceapa, morcovul si patrunjelul si le punem la prajit, doar pina se aureste un pic ceapa. Adaugam lintea, citeva linguri de suc de rosii, pentru culoare si gust, lasam sa fiarba la foc mic, pina scade. Punem sare, adaugam foile de dafin si un pic de piper macinat. Intre timp, punem carnatul la fiert, il lasam sa fiarba 20 de minute la foc mic.
Carnat de porc facut din chisca pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018704 (s)