News Flash:

Carnaciori in aluat

2 Iunie 2016
1696 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr faina de grau
20 gr drojdie proaspata
300 ml de apa calda
1 lingurita rasa de zahar granulat
putina sare
20 ml ulei de gatit + 50 pentru prajit

Alte ingrediente:
6 carnaciori
ulei de gatit

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia si zaharul in apa caldura, apoi adauga sarea si faina. Omogenizeaza si framanta bine aluatul. Va fi usor lipicios. Daca ti se pare ca e prea uscat, mai pune putina apa.
2. Acopera aluatul cu un prosop curat si lasa-l intr-un loc caldut, vreo 20 de minute. Toarna apoi uleiul peste el si acopera-l iarasi.
3. Dupa inca 20 de minute imparte aluatul in mai multe bucatele.
4. Intinde-le pe fiecare pe masa, pune cate un carnacior si impacheteaza-l sau ruleaza-l.
5. Prajeste turtele in ulei incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carnaciori aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10091 viz    0 com
2350 viz    0 com
10055 viz    0 com
2297 viz    0 com
3096 viz    0 com
255134 viz    1 com
6554 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021325 (s)