News Flash:

Carnaciori in aluat

7 Ianuarie 2015
1615 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 crenvursti sau carnaciori, injumatatiti
ulei vegetal (pt. prajit)

Pentru aluat:
100 gr faina alba
100 gr faina de porumb
2 linguri zahar
2 lingurite praf de copt
150 ml lapte
piper
sare

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele pentru aluat cu ajutorul unui mixer. Infige bucatele de carnaciori in betisoare de frigarui, apoi cufunda-le in aluat. Pune-le la prajit in ulei incins. Dupa 2-3 minute ar trebui sa fie gata. Scoate-le pe cateva prosoape absorbante de bucatarie. Le poti servi cu mustar sau ketchup.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


retete crenvursti retete usoare retete rapide aperitive gustari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021994 (s)