News Flash:

Carbonara Italiana

2 Mai 2011
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
Carbonara Italiana
Ingrediente: 400-500 g paste (de preferat spaghetti), 2 galbenusuri, 1 albus, 250-300 g kaizer sau sunca presata, 1/2 cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica), sare, piper dupa gust. Preparare: Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb pastele. Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare urda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2869 viz    0 com
1508 viz    0 com
1348 viz    0 com
3223 viz    0 com
1300 viz    0 com
1400 viz    0 com
1378 viz    0 com
3540 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019438 (s)