News Flash:

Carbonara Italiana

2 Mai 2011
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
Carbonara Italiana
Ingrediente: 400-500 g paste (de preferat spaghetti), 2 galbenusuri, 1 albus, 250-300 g kaizer sau sunca presata, 1/2 cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica), sare, piper dupa gust. Preparare: Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb pastele. Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare urda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2815 viz    0 com
1462 viz    0 com
1294 viz    0 com
3171 viz    0 com
1272 viz    0 com
1362 viz    0 com
1347 viz    0 com
3492 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020787 (s)