News Flash:

Carbonara cu mazare si tarhon

22 Iunie 2011
865 Vizualizari | 0 Comentarii
Carbonara cu mazare si tarhon
Ingrediente: paste 300 g bacon ulei de masline mazare tarhon 1 ou 50 ml smantana lichida piper parmezan ras Mod de preparare: Se fierb pastele in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se toaca 300 g bacon in bucatele nu prea mici si se rumeneste intr-o lingura de ulei de masline. Cu putin timp inainte de a fi gata pastele, se pune un pumn de mazare, apoi se scurg si se adauga peste bacon, in tigaie. Se amesteca, se presara o jumatate de legatura de tarhon maruntita si stinge focul. Se amesteca un ou batut cu 50 ml smantana lichida si se toarna peste pastele fierbinti. Va rezulta un sos cremos si perfect. La sfarsit se presara piper roaspat macinat si parmezan ras. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura caju somon dovlecei italieni sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1516 viz    0 com
1016 viz    0 com
1062 viz    0 com
1037 viz    0 com
1071 viz    0 com
976 viz    0 com
1109 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021811 (s)