News Flash:

Carbonara cu dovlecei

9 Iunie 2011
939 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Carbonara cu dovlecei
Ingrediente: branza rasa 3-4 dovlecei italieni 200 gr pancetta 50 ml smantana 2 galbenusuri ulei de masline piper busuioc 200 gr paste penne Mod de preparare: Prajim pancetta in ulei foarte bine, pana capata o culoare aurie si devine crocanta. Spalam dovleceii, ii taiem de-a lungul in patru, iar fiecare parte apoi o taiem in forma de paste penne. Lasam sa se faca bine dovleceii in prajeala, iar separat amestecam galbenusurile cu branza si smantana. Cand e gata pancetta cu dovlecei mai punem piper, busuioc; dam tigaia deoparte si lasam cateva secunde sa nu fie prea fierbinte cand adaugam compozitia din galbenusuri, branza si smantana. Dupa ce am amestecat bine punem si un pic de zeama de la paste ca sa iasa cu o consistenta cremoasa. Servim cu branza rasa. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza retete vegetariene pancetta paste penne smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

950 viz    0 com
1100 viz    0 com
1210 viz    0 com
1550 viz    0 com
1627 viz    0 com
930 viz    0 com
5434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022231 (s)