News Flash:

Carbonara cu dovlecei

9 Iunie 2011
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Carbonara cu dovlecei
Ingrediente: branza rasa 3-4 dovlecei italieni 200 gr pancetta 50 ml smantana 2 galbenusuri ulei de masline piper busuioc 200 gr paste penne Mod de preparare: Prajim pancetta in ulei foarte bine, pana capata o culoare aurie si devine crocanta. Spalam dovleceii, ii taiem de-a lungul in patru, iar fiecare parte apoi o taiem in forma de paste penne. Lasam sa se faca bine dovleceii in prajeala, iar separat amestecam galbenusurile cu branza si smantana. Cand e gata pancetta cu dovlecei mai punem piper, busuioc; dam tigaia deoparte si lasam cateva secunde sa nu fie prea fierbinte cand adaugam compozitia din galbenusuri, branza si smantana. Dupa ce am amestecat bine punem si un pic de zeama de la paste ca sa iasa cu o consistenta cremoasa. Servim cu branza rasa. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza retete vegetariene pancetta paste penne smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

977 viz    0 com
1133 viz    0 com
1247 viz    0 com
1577 viz    0 com
1647 viz    0 com
955 viz    0 com
5475 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015056 (s)