News Flash:

Carbonara clasice

27 Iulie 2011
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Carbonara clasice
Ingrediente: 300-400 gr paste doua cepe albe 200 gr kaizer 5 oua un pahar de vin alb 200 gr parmezan sare piper ulei Mod de preparare: Se fierb pastele conform instructiunilor. Se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei pana se caramelizeaza usor. Se taie fasii subtiri kaizerul si se caleste impreuna cu ceapa. Intr-un castron se bat doua oua intregi si trei galbenusuri, se adauga parmezanul ras si vinul. Se lasa se se raceasca ceapa si kaizerul si se amesteca cu ouale si parmezanul. Se spala spaghetele sub un jet de apa, se scurg bine si se calesc, cateva minute, in putin ulei incins. Apoi se rastoarna sosul peste pastele calite. Se pune totul intr-o cratita unsa cu putin ulei si se da la cuptor 15 minute. Se servesc fierbinti, cu patrunjel tocat. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste sarmale sare piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4706 viz    0 com
2007 viz    0 com
5061 viz    0 com
1170 viz    0 com
1681 viz    0 com
2870 viz    0 com
960 viz    0 com
5545 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015236 (s)