News Flash:

Carbonara clasice

27 Iulie 2011
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Carbonara clasice
Ingrediente: 300-400 gr paste doua cepe albe 200 gr kaizer 5 oua un pahar de vin alb 200 gr parmezan sare piper ulei Mod de preparare: Se fierb pastele conform instructiunilor. Se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei pana se caramelizeaza usor. Se taie fasii subtiri kaizerul si se caleste impreuna cu ceapa. Intr-un castron se bat doua oua intregi si trei galbenusuri, se adauga parmezanul ras si vinul. Se lasa se se raceasca ceapa si kaizerul si se amesteca cu ouale si parmezanul. Se spala spaghetele sub un jet de apa, se scurg bine si se calesc, cateva minute, in putin ulei incins. Apoi se rastoarna sosul peste pastele calite. Se pune totul intr-o cratita unsa cu putin ulei si se da la cuptor 15 minute. Se servesc fierbinti, cu patrunjel tocat. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste sarmale sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4844 viz    0 com
2046 viz    0 com
5144 viz    0 com
1210 viz    0 com
1726 viz    0 com
2946 viz    0 com
993 viz    0 com
5921 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013350 (s)