News Flash:

Caras prajit - Reteta pentru zilele cu dezlegare la peste

9 Martie 2017
3132 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

peste
sare
piper
faina de porumb (malai)
ulei

Mod de preparare:

Curatam pestii de solzi si intestine (pestii proaspeti trebuie sa aiba ochii luciosi, eu dupa asta ma orientez tot timpul ). Ii spalam bine, ii stergem cu un servet absorbant si ii condimentam cu sare si piper. Lasam sa stea la rece putin, apoi ii trecem prin faina de malai si ii prajim in ulei la foc potrivit, cateva minute pe o parte, cateva pe cealalta.
Sunt gata cand furculita intra usor in carne. Scoatem pe un servet absorbant.
Servim cu mujdei si mamaliguta.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste prajit caras prajit
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014055 (s)