News Flash:

Caramele englezesti

3 Decembrie 2014
1915 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 gr unt
200 gr zahar
50 ml apa
1/2 lingurita sare
3 patrate de ciocolata usor amaruie sau 100 gr de fulgi de ciocolata
230 gr nuci pecan tocate mai mare

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mai mare pune untul, sarea, zaharul si apa. Amesteca in mod constant in ea, temperatura trebuind setata la circa 150 de grade Celsius. Greseaza o tava si imediat ce s-au topit toate, pune mixul in ea. Baga in frigider. Intre timp, topeste ciooclata la bain-marie.
Cand s-a racit mixul din tava, scoate-l din frigider, toarna ciocolata peste el, presara bucatile de nuca, apasandu-le usor si dar iar la rece, pentru 2-3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

toffee caramele caramel englezesti prajituri dulce desert retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026819 (s)