News Flash:

Caramele cu ciocolata, preparate acasa

12 Aprilie 2011
2533 Vizualizari | 0 Comentarii
Caramele cu ciocolata preparate acasa
Ingrediente de care aveti nevoie: 50 g cacao 6 1/2 linguri cu unt 13 bucati de zahar 1 lingura de miere 4 linguri de caimac 1 lingurita de nescafe 2 linguri de ulei Mod de preparare: Intr-un vas se pune cacaua impreuna cu untul, zaharul, mierea, caimacul si cafeaua. Se fierb apoi toate acestea, la foc mic. Se amesteca mereu. Intr-un pahar cu apa se toarna cateva picaturi din aceasta compozitie. Daca aceste picaturi incep sa se lege ca margelele, inseamna ca au fiert suficient. Se ia vasul de pe foc. Compozitia se rastoarna pe o placa unsa. Se taie in patrate. Apoi se lasa sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castane vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2623 viz    0 com
5636 viz    0 com
3437 viz    0 com
4963 viz    0 com
1314 viz    0 com
1444 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013384 (s)