News Flash:

Caramel Ice Coffee

18 Septembrie 2012
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri de cafea macinata
1/4 lingurita de scortisoara
1/4 ceasca de sirop de caramel

Mod de preparare:

Pune cafeaua la fiert, apoi amestec-o cu scortisoara si lasa-o sa fiarba ca de obicei. Opreste focul cand e gata, toarna intr-o cana, adauga siropul de caramel si amesteca pentru ca acesta sa se dizolve complet. Dupa aceea baga ceasca in frigider ca sa se raceasca. Inainte de servire adauga vreo cateva cuburi de gheata. Cine doreste, ii poate adauga zahar sau lapte, in functie de preferinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bauturi retete cafea retete culinare cafea macinata ceasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1684 viz    0 com
1592 viz    0 com
1452 viz    0 com
1722 viz    0 com
1950 viz    0 com
1962 viz    0 com
3013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013198 (s)