News Flash:

Capsuni in aspic dulce

4 Aprilie 2013
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g capsuni
12 g foi de gelatina
550 ml vin alb dulce
1 jumatate de lingurita de gelatina granule
piper negru
busuioc

Mod de preparare:

Inmoaie foile de gelatina in putina apa. Pune intr-o cratita 350 ml de vin, 15 boabe de piper negru si 5 frunze de busuioc, apoi pune-le sa fiarba 5-6 minute. Dupa, strecoara lichidul si pune in el jumatate din cantitatea de capsuni taiate si gelatina stoarsa si amesteca incontinuu pana cand se dizolva. Apoi, pune in 4 forme cate o frunza de busuioc, 50 ml de vin amestecat cu gelatina granule si adauga peste si compozitia de capsuni, apoi pune-le la frigider cateva ore.
Capsunile in aspic cu vin dulce se servesc reci, decorate cu frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fructe retete capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2314 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029068 (s)