News Flash:

Capsuni cu fenicul si parmezan

28 Mai 2012
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
Capsuni cu fenicul si parmezan
Iata un delicios aperitiv cu capsuni.

Ingrediente:

2 feniculi
500 g de capsuni parfumate tari
50 g de parmezan
1 lamaie
2 linguri ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:

Spalati feniculii si taiati-i in felli fine, folosind razatoarea speciala (mandolina) sau un cutit foarte bine ascutit. Scoateti coditele capsunilor, dupa care le spalati bine si le uscati cu prosoape de hartie sau carpe moi. Apoi, taiati-le in felii de 1/2 cm. Parmezanul va fi taiat in bucati, cu ajutorul unui cutit pentru curatat legume.

Clatiti lamaia, uscati-o, razuiti-o de coaja cu finete. Apoi o taiati in doua, stoarcand bucatile. Puneti sucul obtinut intr-o salatiera. Adaugati feniculul si capsunele, amestecand usor. Acoperiti cu ulei de masline si bucati de parmezan. Sarati, piperati, presarati cu razatura de lamaie. Serviti imediat salata.

sursa: ziare.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

feniculi capsuni parmezan lamaie pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2128 viz    0 com
2603 viz    0 com
2026 viz    0 com
2923 viz    1 com
1973 viz    0 com
1725 viz    0 com
1564 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025861 (s)