News Flash:

Caprese cu usturoi si vinete

20 Septembrie 2013
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 mana de frunze de busuioc proaspete
2 catei de usturoi zdrobiti
piper negru
rosii maruntite
2 linguri ulei de masline extra virgin
sare de mare
2 vinete medii
mozzarella

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Taie vinetele in felii de 2 cm, fara sa le cureti de piele. Aranjeaza-le pe foi de copt si da-le bine cu ulei de masline pe ambele parti. Presara sare de mare si piper si lasa-le sa stea la cuptor aproximativ 40 de minute sau chiar mai repede, pana prin o nuanta maronie.
Amesteca rosiile, usturoiul, 2 linguri de ulei de masline si busuiocul. Asezoneaza cu sare de mare si piper. Pune deoparte. Pentru servire, aranjeaza feliile de vinete putin una peste cealalta, pe un platou. Pune deasupra felii de mozzarella si apoi amestecul de mai sus.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014787 (s)