News Flash:

Cappuccino

17 Noiembrie 2011
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Cappuccino
Ingrediente: 8 linguri de cafea naturala tare 3 cesti de apa 3 cesti de lapte praf de cacao zahar Mod de preparare: Cafeaua se prepara din 3 cesti de apa. Laptele se fierbe, dupa care se pun in cesti in mod egal, alaturi de cafea. Deasupra se adauga frisca lichida si se presara praf de cacao. Se serveste cu zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos vanatoresc bucataria internationala ciorba radauteana lapte rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1226 viz    0 com
3694 viz    0 com
1046 viz    0 com
1102 viz    0 com
1054 viz    0 com
979 viz    0 com
1180 viz    0 com
1072 viz    0 com
1381 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016418 (s)