News Flash:

Cappuccino

17 Noiembrie 2011
993 Vizualizari | 0 Comentarii
Cappuccino
Ingrediente: 8 linguri de cafea naturala tare 3 cesti de apa 3 cesti de lapte praf de cacao zahar Mod de preparare: Cafeaua se prepara din 3 cesti de apa. Laptele se fierbe, dupa care se pun in cesti in mod egal, alaturi de cafea. Deasupra se adauga frisca lichida si se presara praf de cacao. Se serveste cu zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos vanatoresc bucataria internationala ciorba radauteana lapte rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
3504 viz    0 com
1014 viz    0 com
1070 viz    0 com
1017 viz    0 com
940 viz    0 com
1143 viz    0 com
1040 viz    0 com
1345 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2331 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023472 (s)