News Flash:

Cappuccino

17 Noiembrie 2011
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Cappuccino
Ingrediente: 8 linguri de cafea naturala tare 3 cesti de apa 3 cesti de lapte praf de cacao zahar Mod de preparare: Cafeaua se prepara din 3 cesti de apa. Laptele se fierbe, dupa care se pun in cesti in mod egal, alaturi de cafea. Deasupra se adauga frisca lichida si se presara praf de cacao. Se serveste cu zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos vanatoresc bucataria internationala ciorba radauteana lapte rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1278 viz    0 com
3930 viz    0 com
1081 viz    0 com
1124 viz    0 com
1085 viz    0 com
1006 viz    0 com
1215 viz    0 com
1098 viz    0 com
1412 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022268 (s)