News Flash:

Cappelletti umpluti cu branza - in supa

2 Mai 2011
1847 Vizualizari | 0 Comentarii
Cappelletti umpluti cu branza in supa
Ingrediente: Aluatul: la fiecare 100 gr faina - 1 ou Umplutura: urda amestecata cu parmezan si cu alta brinza mai moale rasa sau strivita cu furculita dupa cum e cazul ou nucsoara rasa Mod de preparare: Cappelletti - se taie patrate de pasta ca pentru tortellini, se pune un mot de umplutura in mijloc si se indoaie pe diagonala formand un triunghi. Se ridica coltul in sus ca la tortel dar cind se prind cele 2 colturi ascutite nu se invirt pe deget, lasand in mijloc o gaura si dand forma de "buric", se lipesc prin presare iar forma va fi ca a unei palarii. Separat se face supa din carne de vita. Se fierb cappelletti in supa doar citeva minute pana s-au ridicat la suprafata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare parizer sarmale bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1538 viz    0 com
2815 viz    0 com
1461 viz    0 com
1294 viz    0 com
3171 viz    0 com
1272 viz    0 com
1362 viz    0 com
1347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021039 (s)