News Flash:

Capellini si sos de rosii

24 Iunie 2011
1630 Vizualizari | 0 Comentarii
Capellini si sos de rosii
Ingrediente: capellini rosii coapte usturoi busuioc proaspat sare piper ulei de masline Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu sare. Se taiein patru rosiile. Intr-o craticioara, se pune in 2 linguri ulei de masline usturoiul tocat. Inainte sa inceapa sa se rumeneasca, se adauga bucatile de rosii si frunzele de busuioc. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cand incepe sa se ia pielita de pe rosii se stinge focul. Se pune un capac deasupra. Intre timp, se pune capellini la fiert. In timp ce fierbe pasta, se invirte cu o furculita in oala cu sosul de rosii. Se scot pielitele din oala cu o furculita. Cand pasta e fiarta, se scurge apa. In oala cu capellini se pune 1 lingurita de ulei de masline si se amesteca putin. Se pune capellini in farfurie. Ca decor se poate folosi sosul. sursa articol: http://www.retetevegetariene.ro sursa fotografie: http://sholeman.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene rosii bruschete placinte piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1745 viz    0 com
950 viz    0 com
1012 viz    0 com
1088 viz    0 com
864 viz    0 com
1511 viz    0 com
1015 viz    0 com
1061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015523 (s)