News Flash:

Capellini si sos de rosii

24 Iunie 2011
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Capellini si sos de rosii
Ingrediente: capellini rosii coapte usturoi busuioc proaspat sare piper ulei de masline Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu sare. Se taiein patru rosiile. Intr-o craticioara, se pune in 2 linguri ulei de masline usturoiul tocat. Inainte sa inceapa sa se rumeneasca, se adauga bucatile de rosii si frunzele de busuioc. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cand incepe sa se ia pielita de pe rosii se stinge focul. Se pune un capac deasupra. Intre timp, se pune capellini la fiert. In timp ce fierbe pasta, se invirte cu o furculita in oala cu sosul de rosii. Se scot pielitele din oala cu o furculita. Cand pasta e fiarta, se scurge apa. In oala cu capellini se pune 1 lingurita de ulei de masline si se amesteca putin. Se pune capellini in farfurie. Ca decor se poate folosi sosul. sursa articol: http://www.retetevegetariene.ro sursa fotografie: http://sholeman.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene rosii bruschete placinte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1086 viz    0 com
1817 viz    0 com
1002 viz    0 com
1044 viz    0 com
1116 viz    0 com
906 viz    0 com
1561 viz    0 com
1052 viz    0 com
1083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020897 (s)