News Flash:

Cannelonni cu branza si spanac

18 August 2011
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannelonni cu branza si spanac
Ingrediente: 300-400 g cannelonni 700 g spanac 150 g parmezan ras 350 g branza ricotta sau mozzarella 50 g unt 1 litru lapte 200 g rosii sau 1 cutie rosii decojite in sos 2 cepe mijlocii 200 g ulei de masline leustean patrunjel sare piper Mod de preparare: Spanacul se fierbe cu sare, se scurge si se toaca pentru a obtine un piureu consistent. Se incinge uleiul si se prajeste ceapa la foc moderat, pana cand se inmoaie. Se amesteca cu spanacul si se pune deoparte. Se fierb pastele, dar nu mai mult de 5-6 minute. Se zdrobesc rosiile intr-o tigaie cu putin ulei si se obtine un sos gros, ce se lasa la racorit. Se umplu pastele cu piure de spanac si la capete cu sosul de rosii. Se aduce laptele aproape de fierbere si se topeste untul. Se amesteca cu faina usor, pentru a nu face cocoloase. Se adauga sare si piper dupa gust si se ia de pe foc. Se adauga branza, amestecandu-se pana se topeste si omogenizeaza. Se acopera si se pune deoparte. Se unge un vas de 2 litri putin adanc si se aranjeaza pe fundul pastele umplute cu spanac. Se acopera cu sosul bechamel, se presara parmezanul ras. Dupa 15 minute de coacere la cuptor se poate servi. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cannelonni paste retete vegetariene spanac sarmale vin lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1172 viz    0 com
1255 viz    0 com
888 viz    0 com
1271 viz    0 com
973 viz    0 com
2097 viz    0 com
1400 viz    0 com
990 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012701 (s)