News Flash:

Cannelloni cu spanac si branza

27 Iulie 2011
3084 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannelloni cu spanac si branza
Ingrediente: 400 g spanac congelat 200 g branza 1 ceapa medie 2 catei de usturoi 3 linguri smantana 25 g unt 50 g faina 200 ml lapte 100 ml vin alb 100 g branza smantana sare piper nucsoara macinata 16 buc. cannelloni Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, smantana 3 linguri, apoi branza si se condimenteaza dupa gust. Se lasa sa fiarba un minut pentru a se intrepatrunde aromele. Se da deoparte de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Intre timp se pregateste un sos alb din unt si faina amestecata in lapte, peste care se toarna vinul alb. Se fierbe maximum 2 minute sosul. Se umplu cannelloni cu amestecul de spanac si branza, apoi se toarna sosul alb peste acestea. Se incinge cuptorul la 220°C si se tine la cuptor 30 minute. Cu 3 minute inainte se scoate din cuptor vasul, se presara 100 g branza rasa si se da inapoi pentru ca branza sa se topeasca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.retete-online.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parmigiano reggiano retete vegetariene spanac branza smantana usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3702 viz    0 com
1439 viz    0 com
1196 viz    0 com
1116 viz    0 com
1002 viz    0 com
921 viz    0 com
1706 viz    0 com
1112 viz    0 com
2759 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021059 (s)